20/5/09

ΔΙΚΗΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ…

Επειδή η κατάσταση υπερβαίνει τα όρια κι αυτής ακόμη της κωμωδίας, θεωρούμε σκόπιμο να προσθέσουμε μερικά πράγματα, ως υστερόγραφο. Αφορμή αποτελεί η από 15ης Μαίου ανακοίνωση της «επιτροπής των Προμηθείων 2009», η οποία έχει ως προφανή στόχο να υπνωτίσει τους αδαείς, τους ανθρώπους που παρακολουθούν από μακριά τα πράγματα, αλλά και κάθε ανυποψίαστο γενικότερα. Αναφερόμενοι εμμέσως πλην όμως σαφώς στην άρνηση του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (δεν τολμούν φυσικά να αναφερθούν ανοικτά και ονομαστικά) να συμπράξει στις μεθοδεύσεις τους, όλως υποκριτικά αναφέρουν πως τάχα μας… «τιμούν» (!!!) και εκφράζουν την... «λύπη» τους για την καταγγελία μας, καλώντας μας μάλιστα να το ξανασκεφθούμε στη βάση των ενωτικών προσδοκιών του κόσμου κι άλλες τέτοιες ανέξοδες μα κενού περιεχομένου μεγαλοστομίες.

Επειδή λοιπόν στον ίδιο τόπο ζούμε ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τους καλούμε να πάψουν το… δούλεμα του κοινού και να φροντίσουν έστω και μία και μοναδική φορά στη ζωή τους να μιλήσουν με τη γλώσσα της αλήθειας! Γιατί γνωρίζουμε άριστα πως όχι μόνο δε μας τιμούν, αλλ’ αντιθέτως μας φθονούν και το έχουν κατ’ επανάληψη δείξει ανενδοίαστα σε κάθε περίπτωση! Γνωρίζουμε πως έχουν σοβαρό πρόβλημα με το Υ.Σ.Ε.Ε. Άλλοι έχουν πρόβλημα με το... «Υ». Άλλοι με το... πρώτο «Ε» κι άλλοι με το... δεύτερο. Έχουν πρόβλημα με το ότι το Υ.Σ.Ε.Ε. απορρίπτει και δε συγχρωτίζεται με πάσης φύσεως μπουρδολόγους, εψιλονολόγους, ουφόπληκτους, συνομωσιολόγους, εβραιοεξολοθρευτές. Έχουν πρόβλημα με το Υ.Σ.Ε.Ε. που αναδεικνύει έναν αρχαίο κόσμο που ουδόλως έχει να κάνει με ρατσιστικές, ομοφοβικές και παντός είδους φασιστικές διαστροφές που εμφιλοχωρούν στις κρανιακές κοιλότητες κάποιων αυτοαποκαλούμενων «ελληνοκεντρικών». Έχουν πρόβλημα που, παρ’ όλη την επί πολλά έτη λυσσαλέα και άνανδρη πολεμική τους, το Υ.Σ.Ε.Ε. μέσα στη ροή του χρόνου δυναμώνει όλο και περισσότερο, πλαισιώνεται διαρκώς από νέο κόσμο, καταγράφει συνεχώς αυξανόμενη δράση και αποτελεί τον μοναδικό αξιόπιστο συνομιλητή των επισήμων φορέων της πολιτείας.

Ο φθόνος τους εκφράστηκε και εκφράζεται με πάμπολλους τρόπους. Με ύβρεις, συκοφαντίες, λασπολογίες, εμπάργκο κάθε εκδήλωσης που οργανώνουν φορείς του Υ.Σ.Ε.Ε., «νουθεσίες» ή ακόμη και απειλές σε άτομα που σχετίζονται μαζί τους προκειμένου να μην προσέρχονται σε εκδηλώσεις του Υ.Σ.Ε.Ε. Β. Ελλάδος και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Τους πληροφορούμε πως ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ αν τυχόν έχουν ψευδαισθήσεις περί του αντιθέτου.

Τέλος δε, οι εκκλήσεις τους για ομοψυχία και ενωτικό κλίμα είναι τόσο ψευδείς, που μπροστά τους ο βαρώνος Μινχάουζεν θα έμοιαζε με παιδάκι του νηπιαγωγείου που προσπαθεί να κρύψει το σκισμένο του γόνατο από τη μητέρα του! Γιατί εκστομίζονται από ανθρώπους που λυμαίνονται ανοικτά τα «Προμήθεια», προσπαθούν εν είδη βιτρίνας να παρουσιάζουν ως τάχα συμμετέχοντες στην «επιτροπή» τους τρίτους ανθρώπους, ενώ στην πράξη κόβουν και ράβουν όπως ακριβώς αυτοί θέλουν, δίχως την παραμικρή συνεννόηση και συναποδοχή των ενεργειών τους, όπως άλλωστε ενήργησαν και το 2007, όταν ετσιθελικά και φυσικά πραξικοπηματικά ανέλαβαν εξ ολοκλήρου (κατέλαβαν) την διαχείριση των «Προμηθείων».

Η μόνη θετική υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν αυτά τα άτομα, θα ήταν να πάψουν να εκστομίζουν μεγαλοστομίες για «επανελλήνιση», «Ελληνικό πνεύμα», «Πολιτισμό», κλπ. Γιατί μόνο για βυζαντινές μηχανορραφίες, καιροσκοπισμούς και κάθε είδους εκδήλωση χατζηρωμιοσύνης έχουν πολλάκις αποδείξει πως είναι ικανοί. Η πραγματική επανελλήνιση απαιτεί Ήθος. Ποιότητα. Θάρρος και φιλαλήθεια. Κι όποιος γνωρίζει απλά και μόνο την ορθογραφία αυτών των λέξεων, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στα μεγάλα και ουσιαστικά οράματα.

Αυτά τα ολίγα συμπληρωματικά για να μη μας περνούν και για ηλίθιους και για να μην παραμυθιάζουν τους μη γνωρίζοντες.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πηγή: www.yseeve.gr